2020-08-26 Klára Mercz

Módszertanok az oktatásban – meghívó

A Controlling és Teljesítménymenedzsment oktatók Munkacsoport 2020. október 16-án tart online workshopot Hogyan nyúljunk hozzá? – Módszertanok a controlling oktatásban témakörben.

PROGRAM

10:00-10:15 Köszöntés és bevezetés
előadó: Szukits Ágnes, BCE Vezetéstudományi Intézet, Vezetés és Kontroll Tanszék

10:15-től Intézményközi tapasztalatcsere a controlling oktatásban alkalmazott módszertanokról a különböző képzési szinteken
Hogyan tanítottunk eddig és hogyan fogunk tanítani a jövőben? Mi és miért működik jól a tantermi oktatásban, s mit tanított nekünk a kényszerhelyzet szülte digitális oktatás?

A 20 perces vitaindító előadások és az azt követő moderált beszélgetés során körbejárandó kérdések a teljesség igénye nélkül: Mi az elérhető oktatás-mószertani és értékelési eszköztár? Mit, mire és milyen célcsoporttal, képzési szinten használunk? Mi a saját best practice-ünk? Mit értékelnek a hallgatók és mi hasznos oktatói szempontból? Mi változott az elmúlt években / hónapokban? S minek kellene még változnia?

Közben: kávészünet

13:15-13:45 Mood board értékelés
A controlling oktatásban alkalmazott vagy alkalmazni kívánt módszertanokra vonatkozó, a résztvevők által menet közben folyamatosan szerkesztett szöveges mood board (hangulat tábla) áttekintése

13:45-14:00 Összegzés, a tavaszi találkozó egyeztetése
előadó: Szukits Ágnes, BCE Vezetéstudományi Intézet, Vezetés és Kontroll Tanszék

Részvételi feltételek

Időpont: 2020. október 16. péntek 10.00 – 13.30

Részvétel: Ingyenes, de előzetes jelentkezéshez kötött

Jelentkezés online az MCE honlapon: https://jelentkezes.mce.hu/jelentkezes2/mce-jelentkezes/?kod=OKTAT_MCS

Helyszín: Microsoft Teams Meeting. A csatlakozáshoz szükséges linket a jelentkezők a rendezvény előtt három nappal e-mailben megkapják.